Avtalsadministratör till IP i Sverige Contracts AB

Om bolaget

IP i Sverige AB är en snabbväxande installations och förmedlingstjänst inom bland annat VVS och elinstallation över hela Sverige. Du är med oss under en tillväxtresa där vi redan efter tre år omsätter över 100 miljoner och nu siktar på en dubblering kommande år. Vi söker dig som har ett intresse av rutiner och processer och som vill vara delaktig på en spännande resa.

Spännande administrativ roll - Bli en nyckelperson på vårt företag!

Är du en strukturerad problemlösare som brinner för att ge god service? Vill du arbeta tillsammans med ett team som brinner för innovation och teknologi? IPIS söker nu en administrativ stjärna som vill arbeta i en härligt dynamisk miljö där ingenting är omöjligt.

Din huvudsakliga arbetsuppgift kommer att vara att hantera serviceuppdrag mot våra avtalskunder, samtidigt som du kontinuerligt arbetar med att förnya och förbättra interna rutiner. Du kommer att vara en nyckelperson inom våra projekt och ansvara för allt från löpande administration till hantering av avtal, fakturering, projektuppföljning samt ekonomiska avstämningar. Du kommer även att spela en viktig roll i vårt kontinuerliga utvecklingsarbete.

Vi söker dig som är en självständig, handlingskraftig och idérik person med hög serviceförmåga. Du har lätt för att kommunicera och samarbeta med andra samt har god förmåga att hålla många bollar i luften. God datorvana är en självklarhet och erfarenhet av administrativa IT-stöd för fakturahantering och projektplanering är meriterande.

IPIS erbjuder spännande möjligheter att arbeta med den senaste tekniken inom installationsbranschen. Vi är stolta över att betjäna kunder inom en rad olika branscher och strävar alltid efter att erbjuda skräddarsydda lösningar. Vi tror på att använda den senaste tekniken och vårt egenutvecklade affärssystem för att erbjuda marknadsledande installationslösningar som optimerar och förbättrar installationsflöden för våra kunder.

Är du en administrativ stjärna som trivs med att arbeta i en dynamisk miljö och vill vara med och utveckla våra affärsmöjligheter? Då ser vi fram emot att höra av dig!

Startdatum: Omgående

Plats: Uppsala

Anställning: Heltid

Lön: Enligt överenskommelse

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten ska tillsättas omgående, så vi ber dig skicka in din ansökan i form av CV och personligt brev till martin.kenving@ipis.se eller använd formuläret här på sidan. 

Välkommen med din ansökan!

Sök tjänsten

Sök tjänsten!

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten ska tillsättas omgående, så vi ber dig skicka in din ansökan i form av CV och personligt brev till maria.lindholm@ipis.se eller genom att fylla i formuläret.