Möt våra ansvariga projektledare

Våra projektledare är dedikerade till att se till att dina projekt uppfyller dina krav och förväntningar, samtidigt som de ger dig en trygg och professionell service genom hela processen. Låt oss hjälpa dig att ta ditt projekt till nästa nivå!

Jacob Larsson

Projektledare Avtal
Hej! Mitt namn är Jacob och jag är ansvarig för våra avtalskunder här på IPIS. Som ansvarig är det min uppgift att se till att vi hittar en bra lösning tillsammans med dig som kund, så att vi kan uppfylla era behov och önskemål på bästa sätt.

Kontakta mig om ni har några frågor eller funderingar.
Jacob ny

Fredrik Siesing

Projektledare Avtal
Tja! Mitt namn är Fredrik och jag arbetar som projektledare för våra avtalskunder här på IPIS. Som projektledare är det min uppgift att säkerställa att vi tillsammans med dig som kund hittar en bra lösning så att vi kan uppfylla era önskemål.

Kontakta mig om ni har några frågor eller funderingar.
Fredrik ny2

Möt våra partneransvariga

Kontakta oss för att få veta mer om hur vi kan hjälpa dig och ditt företag att nå era mål genom partnerskap.

Alexander Clewehielm

Partneransvarig
Hallå! Jag heter Alexander är är partneransvarig här på IPIS.

Om du är intresserad av att ansluta dig till IPIS som partner är du mer än välkommen att kontakta mig. Jag ser fram emot att höra från dig och diskutera hur vi kan samarbeta för att nå gemensamma mål.
Alex ny2

Henrik Berg

Partneransvarig
Hej, jag heter Henrik och arbetar med våra partners på IPIS. Som partneransvarig ser jag till att våra partners har de rätta förutsättningarna. Jag hjälper till med att lösa eventuella frågor eller problem som kan uppstå längs vägen.

Vill du ansluta dig till IPIS kan du kontakta mig!
Henke ny