Ipis logotyp

Vårt Team - Dedikerade installationsproffs som arbetar för dig

På IPIS är vi stolta över att ha ett starkt team av installationsproffs som arbetar tillsammans för att leverera högkvalitativa lösningar till våra kunder. Vårt dedikerade team består av experter inom olika områden och vi strävar alltid efter att hålla oss uppdaterade med den senaste tekniken och de senaste trenderna inom branschen.

Vi tror på att bygga starka relationer med våra kunder och att förstå deras behov och krav. Genom att lyssna på våra kunders önskemål och krav kan vi skapa skräddarsydda lösningar som passar deras specifika behov och budget.

Möt vårt professionella team

På IPIS är vårt team vår styrka. Vi har dedikerade projektledare, tekniker, uppdragssammordnare, kundsupport och affärsutvecklare som arbetar tillsammans för att leverera högkvalitativa installations- och servicelösningar till våra kunder. Vi tror på att bygga starka relationer med våra kunder och att förstå deras behov och krav för att kunna skapa skräddarsydda lösningar som passar deras specifika behov och budget.

Här är en närmare titt på vårt team:

  • Projektledare: Våra projektledare ansvarar för att planera, organisera och genomföra varje projekt. De ser till att allt går smidigt och att kunden är nöjd med resultatet.
  • Tekniker: Våra tekniker är experter på installationer och reparationer av allt från larm och bevakning till solceller och laddboxar. De arbetar hårt för att säkerställa att alla installationer utförs på ett säkert och effektivt sätt.
  • Kundsupport: Vårt kundsupportteam är dedikerat att erbjuda en hög nivå av service och stöd till våra kunder. De är alltid tillgängliga för att svara på frågor och lösa eventuella problem.
  • Affärsutvecklare: Våra affärsutvecklare arbetar ständigt för att hitta nya möjligheter och skapa nya affärsrelationer. De strävar efter att bygga långsiktiga relationer med våra kunder och att hjälpa dem att växa och nå sina mål.
  • Uppdragssammordnare: Våra uppdragssammordnare tar hand om att boka in kunder och se till att varje projekt går enligt plan. De är den centrala punkten mellan kunder och vårt team av installationsproffs.

På IPIS arbetar vi hårt för att skapa en positiv, samarbetsvillig och nyskapande arbetsmiljö där vårt team trivs och kan utvecklas. Vi är stolta över att ha ett dedikerat team som strävar efter att leverera högkvalitativa lösningar och en hög nivå av service till våra kunder. Välj IPIS som din installationspartner och upplev fördelarna av att arbeta med ett starkt och kompetent team av installationsproffs.

Jag hjälper dig!

Jacob Larsson

Projektledare Avtal
Hej! Mitt namn är Jacob och jag är ansvarig för våra avtalskunder här på IPIS. Som ansvarig är det min uppgift att se till att vi hittar en bra lösning tillsammans med dig som kund, så att vi kan uppfylla era behov och önskemål på bästa sätt.

Kontakta mig om ni har några frågor eller funderingar.
Jacob ny

Intresserad av våra tjänster? Tveka inte att kontakta oss

Kontakta IPIS - Telefon

Du kan alltid nå oss på 010-2881248 och våra medarbetare finns alltid tillgängliga för att svara på dina frågor.  

Kontakta IPIS - Formulär

Fyller du i formuläret svarar vi alltid inom 24 timmar.

IPIS Direkt

Är du ansluten till IPIS Direkt kan du alltid ringa 010-8989046.

Vill du komma till IPIS Direkt portalen klickar du här.