Artikel alltek

Ett framtidens partnerskap: Alltek AB och IPIS

På IPIS, strävar vi efter att omdefiniera landskapet inom installationstjänster genom en kombination av mänsklig expertis och ledande teknologi. Som rikstäckande installationsföretag, optimerar vi varje aspekt av kundupplevelsen i installationsbranschen. Med fokus på era behov erbjuder vi en sömlös och flexibel service som överträffar förväntningarna.

Vårt samarbete med Alltek AB, stolthet i vår gemenskap av över 40 engagerade professionella, är ett strålande exempel på hur vår plattform understödjer tillväxt och stabil utveckling.

"Alltek AB upplever genom samarbetet med IPIS en stadig tillgång på uppdrag som matchar våra teknikers skicklighet. Vi är tacksamma för att kunna minimera den tid vi lägger på administration genom att vi inte behöver oroa oss för långsiktiga avtal och kundhantering. Detta tillåter oss att koncentrera oss på vårt verkliga uppdrag – att leverera enastående service, direkt på fältet", delar Patrik Boberg, VD för Alltek AB.

Kundresan i fokusTillsammans sätter vi standarden

Särskilt inom områden såsom laddboxar, solceller och batteriinstallationer, levererar vi tillsammans en riktigt bra tjänst som vi stolt kan stå för. Boberg intensifierar, "Med IPIS upptäckter vi konsekvent möjligheter inom dessa snabbväxande teknikfält."

Detta samarbete inte bara möjliggör tillväxt; det accentuerar värdet vi skapar tillsammans.

"Alltek ABs strävan mot excellens är ett praktexempel på hur vi, genom våra samarbeten, kan garantera framgång även på en oförutsägbar marknad. Tillit och kvalitet bildar fundamenten för vårt arbete, med Alltek AB övergående våra förväntningar varje gång."

Med hjälp av IPIS effektiva digitala plattform och Alltek AB:s djupa kompetens har vi hand i hand förbättrar Sverige med laddinfrastrukturer och solenergianläggningar. Kunden kan nu styra mot trygga val av el- och VVS-tjänster, där både kunskap, punktlighet och smidiga flöden är en del av upplevelsen.

Erbjudande till dig som installatör

Vi på IPIS öppnar våra dörrar för experter i branschen till en problemfri värld där nya uppdrag ständigt flödar in, backat av bra ersättning. Från komplexa installationer till säkrad arbetskapacitet – IPIS är mer än en samarbetspartner; vi är er färdledsman genom branschens dynamik.

IPIS – driver innovation och tillväxt

Som mycket mer än en installatör, är IPIS drivkraften bakom förnyelse och progress inom installationsbranschen. Genom kunddrivna installationserbjudanden leder vi vägen för marknadens bästa kundresa installation.

Är du redo för en revolution?

Om du, likt Alltek AB, strävar efter att förenkla din dagliga verksamhet genom kostnadseffektiva lösningar och önskar tillgång till ett flöde av högkvalitativa uppdrag, då är det dags att överväga ett partnerskap med IPIS. Vårt ändamål är samarbete; att tillsammans bygga en starkare, säkrare, och mer tillgänglig tjänsteplattform. Vi väntar på att välkomna er in i IPIS-familjen, där vi gemensamt utformar morgondagens installationsbransch med fokus på innovation, pålitlighet, och duktiga människor.

Välkommen till IPIS – där partnerskap är kärnan i en lysande framtid för installationsbranschen i stort.