Kundresanifokus

Vi skapar marknadens bästa kundresor 24/7

Att du som beställare ska känna dig nöjd med din installation är A & O för oss. Men vägen dit är minst lika viktig.

Därför finns våra 20 utbildade medarbetare tillgängliga för dina frågor året runt, dygnet runt (ja, det är sant). Vårt team hanterar över 100 000 unika kundkontakter varje år och de hjälper dig gärna med allt från bokning av installation till rådgivning och fakturering.

Tillsammans med marknadsledande digitala flöden hanterar vi dina beställningar, ser över din försäljning och går igenom installationens slutdokumentation.

Marknadens bästa kundresa klockan 11.59, 06.13 och 21.37

Vårt mål är att göra din kundresa så smidig och effektiv som möjligt utan att tumma på kvaliteten. Här är våra stöttepelare för att lyckas:

Utbildad och kunnig personal 

Vår per­son­al är till­gäng­lig dygnet runt, året runt för att svara på dina frå­gor och hjäl­pa dig med avtal, bokningar och försäljning.

Marknadsledande digitala flöden

Våra egenutveck­lade sys­tem garan­ter­ar en effek­tiv instal­la­tion­sprocess från start till mål.

Erfarenhet

Vi hanter­ar över 100 000 uni­ka kund­kon­tak­ter och 30 000 ären­den per år, med rik­ti­ga män­niskor som grund och smar­ta sys­tem som stöd.

Noggrann dokumentation

Du föl­jer enkelt instal­la­tion­sprocessen i realtid och får en kom­plett doku­men­ta­tion efter utförd installation.

Nyheter från IPIS

Följ med oss på IPIS och håll dig uppdaterad om det senaste som händer! 

Vi bjuder på spännande och intressanta artiklar som håller dig informerad om allt från teknik och innovation till trender inom branschen. Missa inte chansen att ta del av vår kunskap och erfarenhet och vad som händer på vårt företag.

Artikel energidata

IPIS tecknar avtal med EnergiData A/S om installation av energioptimeringssystem.

IPIS är glada över att tillkännage undertecknandet av ett betydelsefullt avtal med danska EnergiData A/S för installationen av ett avancerat energioptimeringssystem för en av Sveriges mest prominenta retailkedjor. Detta samarbete välkomnar en ny era av energieffektivitet och miljömedvetenhet inom retailbranschen. 

Läs mer

Artikel ipis direkt

Nu lanserar vi IPIS Direkt mot bostadsrättsföreningar!

Som BRF-representant kan det vara en utmaning att ta hand om din fastighet på ett effektivt och tryggt sätt. 

Men med IPIS Direkt som din partner kan du få tillgång till prioriterad service, moderna installationstjänster och andra fördelar som gör det enklare för dig att ta hand om din fastighet. I den här artikeln tittar vi närmare på IPIS Direkt och vad de kan erbjuda dig som fastighetsägare eller BRF-representant.

Läs mer

Artikel laddboxar

Hur många laddboxar behövs installeras i Sverige?

Elbilar blir allt vanligare på våra vägar och för att stödja denna utveckling krävs det en tillräcklig infrastruktur för laddning av bilarna. 

I denna artikel kommer vi att diskutera hur många laddboxar som behöver installeras i Sverige för att möta den ökande efterfrågan på elbilar och vad som krävs för att göra det möjligt.

Läs mer

Artikel solceller

Solceller för BRF: IPIS hjälper till med installationen

Bostadsrättsföreningar har många faktorer att ta hänsyn till när det gäller att ta beslut om investeringar. En investering i solceller kan dock ge föreningen en mängd fördelar, både ekonomiskt och miljömässigt. 

Som experter på hållbarhet och energilösningar har IPIS samlat all information du behöver för att ta de första stegen mot att installera solceller på taket.

Läs mer

Artikel lowery

IPIS x Lowery - Hållbarhet i fokus

Samarbete som formar framtiden: IPIS och Lowery skapar heltäckande energilösningar

IPIS är stolta över att kunna gå ut med vårt strategiska samarbete med Lowery, som är ledare inom området för digitaliserad energioptimering och en leverantör av EMS (Energy Management System)-plattform. 

Vårt samarbete erbjuder Lowerys kunder tillgång till en omfattande lösning där Lowerys innovativa teknologi och expertis möter vårt nätverk och installationskompetens.

Läs mer

Artikel alltek

Ett framtidens partnerskap: Alltek AB och IPIS

På IPIS, strävar vi efter att omdefiniera landskapet inom installationstjänster genom en kombination av mänsklig expertis och ledande teknologi. Som rikstäckande installationsföretag, optimerar vi varje aspekt av kundupplevelsen i installationsbranschen. Med fokus på era behov erbjuder vi en sömlös och flexibel service som överträffar förväntningarna.

Vårt samarbete med Alltek AB, stolthet i vår gemenskap av över 40 engagerade professionella, är ett strålande exempel på hur vår plattform understödjer tillväxt och stabil utveckling.

Läs mer

Artikel svenskaeljouren

Effektivisering av arbetsflöden: IPIS och Svenska Eljourens partnerskap

I en era präglad av en ökande efterfrågan på tillförlitlig och effektiv service står IPIS och Svenska Eljouren som ett bevis på hur starka partnerskap kan omdefiniera landskapet för serviceleveranser.

Vårt samarbete bygger på ett fundament av ömsesidigt förtroende, dedikation till kvalitet och en oavbruten strävan efter tekniska innovationer. Genom vårt gemensamma engagemang erbjuder vi synergieffekter som inte bara möter utan överträffar kundförväntningar. Resultatet är en årlig hantering av över 15,000 uppdrag som speglar vår kapacitet att leverera enastående service.

Läs mer

Intresserad av våra tjänster? Tveka inte att kontakta oss

Kontakta IPIS - Telefon

Du kan alltid nå oss på 010-2881248 och våra medarbetare finns alltid tillgängliga för att svara på dina frågor.  

Kontakta IPIS - Formulär

Fyller du i formuläret svarar vi alltid inom 24 timmar.

IPIS Direkt

Är du ansluten till IPIS Direkt kan du alltid ringa 010-8989046.

Vill du komma till IPIS Direkt portalen klickar du här.