Eftermarknad test

IPIS lindrar din eftermarknadsångest

En väloljad eftermarknadstjänst är inte helt lätt att bygga upp i egen regi och kan bli både svårt och kostsamt. Du ska ta emot serviceärenden, skicka ut en installatör som felsöker och reparerar produkten och samtidigt upprätthålla en bra relation med din kund. När du använder IPIS kan du känna dig säker på att du lägger dina garantiflöden i trygga händer.

Med vår eftermarknadstjänst löser vi hela flödet åt dig och slutkunden slipper betala för onödig tid tack vare vår smarta logistikplanering. Win-win för alla!

Vi är proffs på eftermarknad

Med vår eftermarknadslösning kan du luta dig tillbaka och lita på att dina serviceärenden sköts av proffs. Vi löser hela flödet från anmält serviceärende till felsökning, reparation och dokumentation. Våra utbildade medarbetare finns tillgängliga dygnet runt för att ta emot serviceärenden och kan snabbt skicka ut installatörer på plats. 

Många av våra avtalskunder har valt att låta IPIS ta över eftermarknadshanteringen och avvecklat sina egna tjänster då vår helhetslösning visade sig vara mer effektiv och lönsam. Det är verkligen något vi är väldigt stolta över.

Helhetslösning

Känns det krång­ligt med efter­mark­nad­shanterin­gen? Oroa dig inte. Skaf­fa ett efter­mark­nad­sav­tal med oss så tar vi hand om allt.

Jour

Blir du väckt mitt i nat­ten? Ingen fara. Vi har jour, chatt och instal­latör­er redo att åka ut dygnet runt. Du kan lugnt som­na om. 

Kostnadseffektivt

Ingen gillar onödigt höga fak­tur­or. Med vår efter­mark­nad­slös­ning beta­lar slutkun­den endast för den ned­lag­da repa­ra­tionsti­den utan extrakost­nad­er för till exem­pel framkörning.

Felsökning på distans ger snabbare service

Tack vare våra mark­nad­sledande sys­tem kan vår per­son­al snabbt och sys­tem­a­tiskt fel­sö­ka din pro­dukt på dis­tans. Det effek­tivis­er­ar arbetet efter­som våra instal­latör­er kan åka ut och påbör­ja repa­ra­tio­nen direkt.

Mer än en installatör, större än ett system

Med oss på IPIS får du den perfekta mixen av teknik och know-how. Vi bygger system som stöttar och framhäver de duktiga medarbetare som vi har. Allt för att du som kund till IPIS ska kunna erbjuda en marknadsledande kundresa inom installation.

Oavsett dina behov står vi beredda att med högsta kompetens och kundförståelse integrera system som driver och utvecklar er verksamhet. Varje lösning är en personlig resa mot ett mer effektivt, hållbart och förenklat flöde, där varje del anpassas till dig som kund.

Solceller

En trygg partner inom solcellsinstallation.

Batterier

Smarta hem eller stödtjänster, vi löser.

VVS

Alla typer av VVS-installationer, i hela Sverige.

Elektriker

Sveriges största nätverk av behöriga elektriker.

Spolbilar

Heltäckande nätverk av spoltjänster.

Jourtjänster

Tillgängliga oavsett när vi behövs, 24/7.

Laddboxar

Effektiv laddinfrastruktur, skräddarsydd för dig.

Kyla & värme

Snabbt växande nätverk av kylinstallation.

Nyheter från IPIS

Följ med oss på IPIS och håll dig uppdaterad om det senaste som händer! 

Vi bjuder på spännande och intressanta artiklar som håller dig informerad om allt från teknik och innovation till trender inom branschen. Missa inte chansen att ta del av vår kunskap och erfarenhet och vad som händer på vårt företag.

Artikel energidata

IPIS tecknar avtal med EnergiData A/S om installation av energioptimeringssystem.

IPIS är glada över att tillkännage undertecknandet av ett betydelsefullt avtal med danska EnergiData A/S för installationen av ett avancerat energioptimeringssystem för en av Sveriges mest prominenta retailkedjor. Detta samarbete välkomnar en ny era av energieffektivitet och miljömedvetenhet inom retailbranschen. 

Läs mer

Artikel ipis direkt

Nu lanserar vi IPIS Direkt mot bostadsrättsföreningar!

Som BRF-representant kan det vara en utmaning att ta hand om din fastighet på ett effektivt och tryggt sätt. 

Men med IPIS Direkt som din partner kan du få tillgång till prioriterad service, moderna installationstjänster och andra fördelar som gör det enklare för dig att ta hand om din fastighet. I den här artikeln tittar vi närmare på IPIS Direkt och vad de kan erbjuda dig som fastighetsägare eller BRF-representant.

Läs mer

Artikel laddboxar

Hur många laddboxar behövs installeras i Sverige?

Elbilar blir allt vanligare på våra vägar och för att stödja denna utveckling krävs det en tillräcklig infrastruktur för laddning av bilarna. 

I denna artikel kommer vi att diskutera hur många laddboxar som behöver installeras i Sverige för att möta den ökande efterfrågan på elbilar och vad som krävs för att göra det möjligt.

Läs mer

Artikel solceller

Solceller för BRF: IPIS hjälper till med installationen

Bostadsrättsföreningar har många faktorer att ta hänsyn till när det gäller att ta beslut om investeringar. En investering i solceller kan dock ge föreningen en mängd fördelar, både ekonomiskt och miljömässigt. 

Som experter på hållbarhet och energilösningar har IPIS samlat all information du behöver för att ta de första stegen mot att installera solceller på taket.

Läs mer

Artikel lowery

IPIS x Lowery - Hållbarhet i fokus

Samarbete som formar framtiden: IPIS och Lowery skapar heltäckande energilösningar

IPIS är stolta över att kunna gå ut med vårt strategiska samarbete med Lowery, som är ledare inom området för digitaliserad energioptimering och en leverantör av EMS (Energy Management System)-plattform. 

Vårt samarbete erbjuder Lowerys kunder tillgång till en omfattande lösning där Lowerys innovativa teknologi och expertis möter vårt nätverk och installationskompetens.

Läs mer

Artikel alltek

Ett framtidens partnerskap: Alltek AB och IPIS

På IPIS, strävar vi efter att omdefiniera landskapet inom installationstjänster genom en kombination av mänsklig expertis och ledande teknologi. Som rikstäckande installationsföretag, optimerar vi varje aspekt av kundupplevelsen i installationsbranschen. Med fokus på era behov erbjuder vi en sömlös och flexibel service som överträffar förväntningarna.

Vårt samarbete med Alltek AB, stolthet i vår gemenskap av över 40 engagerade professionella, är ett strålande exempel på hur vår plattform understödjer tillväxt och stabil utveckling.

Läs mer

Artikel svenskaeljouren

Effektivisering av arbetsflöden: IPIS och Svenska Eljourens partnerskap

I en era präglad av en ökande efterfrågan på tillförlitlig och effektiv service står IPIS och Svenska Eljouren som ett bevis på hur starka partnerskap kan omdefiniera landskapet för serviceleveranser.

Vårt samarbete bygger på ett fundament av ömsesidigt förtroende, dedikation till kvalitet och en oavbruten strävan efter tekniska innovationer. Genom vårt gemensamma engagemang erbjuder vi synergieffekter som inte bara möter utan överträffar kundförväntningar. Resultatet är en årlig hantering av över 15,000 uppdrag som speglar vår kapacitet att leverera enastående service.

Läs mer

Intresserad av våra tjänster? Tveka inte att kontakta oss

Kontakta IPIS - Telefon

Du kan alltid nå oss på 010-2881248 och våra medarbetare finns alltid tillgängliga för att svara på dina frågor.  

Kontakta IPIS - Formulär

Fyller du i formuläret svarar vi alltid inom 24 timmar.

IPIS Direkt

Är du ansluten till IPIS Direkt kan du alltid ringa 010-8989046.

Vill du komma till IPIS Direkt portalen klickar du här.