Ipis direkt artikel

Nu lanserar vi IPIS Direkt mot bostadsrättsföreningar!

Som BRF-representant kan det vara en utmaning att ta hand om din fastighet på ett effektivt och tryggt sätt. 

Men med IPIS Direkt som din partner kan du få tillgång till prioriterad service, moderna installationstjänster och andra fördelar som gör det enklare för dig att ta hand om din fastighet. I den här artikeln tittar vi närmare på IPIS Direkt och vad de kan erbjuda dig som fastighetsägare eller BRF-representant.

Med IPIS Direkt vill vi göra det enkelt för dig att ta hand om din fastighet på ett tryggt och smidigt sätt. Vi erbjuder en rad fördelar för våra kunder, inklusive prioriterad service, en egen telefonlinje och bemannad chat för att boka både jour- och planerade arbeten, samt 10% rabatt på allt arbete vi utför.

Här är några av fördelarna med att använda IPIS Direkt:

  • Prioriterad service: Som kund hos IPIS Direkt får du tillgång till vår prioriterade service. Det innebär att du alltid får snabb och effektiv hjälp när du behöver det.
  • Egen telefonlinje: Vi erbjuder en egen telefonlinje för våra kunder. Det betyder att du alltid kan nå oss när du behöver hjälp eller har frågor.
  • Bemannad chat: Utöver vår telefonlinje har vi även en bemannad chat. Där kan du enkelt boka både jour- och planerade arbeten.
  • Rabatt på allt arbete: Som kund hos IPIS Direkt får du 10% rabatt på allt arbete vi utför, både för bostadsrättsföreningen och dina medlemmar.
Anslut BRF

Enkelt att ansluta din förening

För att ansluta dig till IPIS Direkt behöver du bara fylla i vårt enkla formulär. Som befintlig kund hos IPIS Direkt får du tillgång till vår kundportal där du kan boka dina jobb och där vi alltid finns tillgängliga. Vi på IPIS är stolta över att erbjuda moderna och nytänkande installationstjänster för fastighetsägare och BRF. Med över 40 000 installationer utförda de senaste två åren har vi utvecklat robusta processer och rutiner för högkvalitativa projekt.

Vårt team på IPIS Direkt tar hand om allt från akuta jourabeten till solceller och laddboxar. Vi gör det enkelt för dig att få hjälp när du behöver det och ser till att din fastighet är säker och trygg.

Tveka inte att kontakta oss på IPIS för mer information om hur vi kan hjälpa dig som fastighetsägare eller BRF att ta hand om din fastighet på ett tryggt och enkelt sätt. Vi ser fram emot att höra från dig!