Ipis logotyp

Om IPIS - En modern installationspartner med en passion för innovation

Vi på IPIS tror på att kombinera det bästa från två världar: den traditionella installationsbranschen och det moderna techbolaget. Genom att använda oss av den senaste tekniken och vårt egentutvecklade affärssystem kan vi erbjuda marknadsledande installationslösningar för våra kunder.

Vårt uppdrag är att hjälpa företag att bli mer hållbara och effektiva genom våra installations- och servicetjänster. Vi är stolta över att ha kunder inom många olika branscher och vi strävar alltid efter att erbjuda skräddarsydda lösningar som passar varje kunds behov.

Vart team mobil

Vårt team – din styrka

IPIS är vi stol­ta över att ha ett starkt team av instal­la­tion­sproffs som arbe­tar till­sam­mans för att lev­er­era högk­val­i­ta­ti­va lös­ningar till våra kunder.

Vara medarbetare mobil

Våra medar­betare

Här hit­tar du oss som du som kund i förs­ta hand har kon­takt med. Våra pro­jek­tledare med ans­var för avtal.

Expertinstallationer för varje behov - Välj IPIS som din företagspartner

Vi på IPIS är stolta över att ha utfört över 40 000 installationer under de senaste två åren. Detta har gett oss värdefull erfarenhet och hjälpt oss att utveckla robusta processer och rutiner som hjälper oss att leverera hög kvalitet på varje projekt. Oavsett om du behöver hjälp med larm och bevakning, solceller eller laddboxar kan du lita på att vårt dedikerade team av installationsproffs har expertisen och resurserna som krävs för att göra jobbet rätt.

Vårt uppdrag är att alltid leverera pålitlig och professionell service till våra kunder. Vi är stolta över att ha ett starkt rykte inom branschen och vi strävar alltid efter att överträffa våra kunders förväntningar. När du väljer IPIS som din företagspartner kan du förvänta dig följande fördelar:

  • Skräddarsydda lösningar: Vi förstår att varje kund är unik, vilket är varför vi erbjuder skräddarsydda lösningar som passar dina specifika behov.
  • Expertis inom olika branscher: Vårt dedikerade team av installationsproffs är experter på allt från larm och bevakning till solceller och laddboxar.
  • Hög kvalitet på varje projekt: Vi har utvecklat robusta processer och rutiner som hjälper oss att leverera hög kvalitet på varje projekt.
  • Pålitlig och professionell service: Vårt uppdrag är att alltid leverera pålitlig och professionell service till våra kunder.
  • Innovativ teknik: Vi kombinerar det bästa från två världar - den traditionella installationsbranschen och det moderna techbolaget - för att kunna erbjuda marknadsledande lösningar till våra kunder.

Välj IPIS som din installationspartner och upplev fördelarna av att arbeta med en modern och innovativ företagspartner. Vi ser fram emot att hjälpa dig att nå dina mål genom våra installations- och servicetjänster.

Intresserad av våra tjänster? Tveka inte att kontakta oss

Kontakta IPIS - Telefon

Du kan alltid nå oss på 010-2881248 och våra medarbetare finns alltid tillgängliga för att svara på dina frågor.  

Kontakta IPIS - Formulär

Fyller du i formuläret svarar vi alltid inom 24 timmar.

IPIS Direkt

Är du ansluten till IPIS Direkt kan du alltid ringa 010-8989046.

Vill du komma till IPIS Direkt portalen klickar du här.