Kundresan

Vi är med dig – där du befinner dig

För oss är det viktigt att du och dina kunder får ett proffsigt bemötande innan, under och efter processen. Därför kan du kan när som helst nå oss. Våra digitala flöden underlättar processen eftersom allt dokumenteras korrekt i vårt system och kan enkelt delas med berörda parter.

Även om vi är proffs på det digitala vet vi också hur viktig den mänskliga kontakten är. Om du behöver hjälp finns vår utbildade och trevliga kundservice ett telefonsamtal bort.

Ingen resa är den andra lik

Vi har avslutat över 70 000 kundresor för att vi förstår att alla uppdrag är unika. Vårt mål är att varje kundresa ska vara enkel och smidig och att finnas där för dig och ditt projekt. Därför hjälper vi dig och dina kunder och svarar på frågor genom hela processen.

En marknadsledande plattform

Som under­lät­tar processen för upp­drags­gi­vare och kund.

Utbildad kundtjänst

Per­son­lig kon­takt med vår per­son­al när det pas­sar dig, inga AI-chat­tar som krånglar.

Tillgänglighet dygnet runt

Vi svarar på dina frå­gor året om, dygnet runt.

Alla delar av processen räknas

Oavsett var du befinner dig kan vi hjäl­pa dig. Vi har kon­tak­ter­na som krävs för att lösa uppdraget.

Mer än en installatör, större än ett system

Med oss på IPIS får du den perfekta mixen av teknik och know-how. Vi bygger system som stöttar och framhäver de duktiga medarbetare som vi har. Allt för att du som kund till IPIS ska kunna erbjuda en marknadsledande kundresa inom installation.

Oavsett dina behov står vi beredda att med högsta kompetens och kundförståelse integrera system som driver och utvecklar er verksamhet. Varje lösning är en personlig resa mot ett mer effektivt, hållbart och förenklat flöde, där varje del anpassas till dig som kund.

Solceller

En trygg partner inom solcellsinstallation.

Batterier

Smarta hem eller stödtjänster, vi löser.

VVS

Alla typer av VVS-installationer, i hela Sverige.

Elektriker

Sveriges största nätverk av behöriga elektriker.

Spolbilar

Heltäckande nätverk av spoltjänster.

Jourtjänster

Tillgängliga oavsett när vi behövs, 24/7.

Laddboxar

Effektiv laddinfrastruktur, skräddarsydd för dig.

Kyla & värme

Snabbt växande nätverk av kylinstallation.

Nyheter från IPIS

Följ med oss på IPIS och håll dig uppdaterad om det senaste som händer! 

Vi bjuder på spännande och intressanta artiklar som håller dig informerad om allt från teknik och innovation till trender inom branschen. Missa inte chansen att ta del av vår kunskap och erfarenhet och vad som händer på vårt företag.

Artikel energidata

IPIS tecknar avtal med EnergiData A/S om installation av energioptimeringssystem.

IPIS är glada över att tillkännage undertecknandet av ett betydelsefullt avtal med danska EnergiData A/S för installationen av ett avancerat energioptimeringssystem för en av Sveriges mest prominenta retailkedjor. Detta samarbete välkomnar en ny era av energieffektivitet och miljömedvetenhet inom retailbranschen. 

Läs mer

Artikel ipis direkt

Nu lanserar vi IPIS Direkt mot bostadsrättsföreningar!

Som BRF-representant kan det vara en utmaning att ta hand om din fastighet på ett effektivt och tryggt sätt. 

Men med IPIS Direkt som din partner kan du få tillgång till prioriterad service, moderna installationstjänster och andra fördelar som gör det enklare för dig att ta hand om din fastighet. I den här artikeln tittar vi närmare på IPIS Direkt och vad de kan erbjuda dig som fastighetsägare eller BRF-representant.

Läs mer

Artikel laddboxar

Hur många laddboxar behövs installeras i Sverige?

Elbilar blir allt vanligare på våra vägar och för att stödja denna utveckling krävs det en tillräcklig infrastruktur för laddning av bilarna. 

I denna artikel kommer vi att diskutera hur många laddboxar som behöver installeras i Sverige för att möta den ökande efterfrågan på elbilar och vad som krävs för att göra det möjligt.

Läs mer

Artikel solceller

Solceller för BRF: IPIS hjälper till med installationen

Bostadsrättsföreningar har många faktorer att ta hänsyn till när det gäller att ta beslut om investeringar. En investering i solceller kan dock ge föreningen en mängd fördelar, både ekonomiskt och miljömässigt. 

Som experter på hållbarhet och energilösningar har IPIS samlat all information du behöver för att ta de första stegen mot att installera solceller på taket.

Läs mer

Artikel lowery

IPIS x Lowery - Hållbarhet i fokus

Samarbete som formar framtiden: IPIS och Lowery skapar heltäckande energilösningar

IPIS är stolta över att kunna gå ut med vårt strategiska samarbete med Lowery, som är ledare inom området för digitaliserad energioptimering och en leverantör av EMS (Energy Management System)-plattform. 

Vårt samarbete erbjuder Lowerys kunder tillgång till en omfattande lösning där Lowerys innovativa teknologi och expertis möter vårt nätverk och installationskompetens.

Läs mer

Artikel alltek

Ett framtidens partnerskap: Alltek AB och IPIS

På IPIS, strävar vi efter att omdefiniera landskapet inom installationstjänster genom en kombination av mänsklig expertis och ledande teknologi. Som rikstäckande installationsföretag, optimerar vi varje aspekt av kundupplevelsen i installationsbranschen. Med fokus på era behov erbjuder vi en sömlös och flexibel service som överträffar förväntningarna.

Vårt samarbete med Alltek AB, stolthet i vår gemenskap av över 40 engagerade professionella, är ett strålande exempel på hur vår plattform understödjer tillväxt och stabil utveckling.

Läs mer

Artikel svenskaeljouren

Effektivisering av arbetsflöden: IPIS och Svenska Eljourens partnerskap

I en era präglad av en ökande efterfrågan på tillförlitlig och effektiv service står IPIS och Svenska Eljouren som ett bevis på hur starka partnerskap kan omdefiniera landskapet för serviceleveranser.

Vårt samarbete bygger på ett fundament av ömsesidigt förtroende, dedikation till kvalitet och en oavbruten strävan efter tekniska innovationer. Genom vårt gemensamma engagemang erbjuder vi synergieffekter som inte bara möter utan överträffar kundförväntningar. Resultatet är en årlig hantering av över 15,000 uppdrag som speglar vår kapacitet att leverera enastående service.

Läs mer

Intresserad av våra tjänster? Tveka inte att kontakta oss

Kontakta IPIS - Telefon

Du kan alltid nå oss på 010-2881248 och våra medarbetare finns alltid tillgängliga för att svara på dina frågor.  

Kontakta IPIS - Formulär

Fyller du i formuläret svarar vi alltid inom 24 timmar.

IPIS Direkt

Är du ansluten till IPIS Direkt kan du alltid ringa 010-8989046.

Vill du komma till IPIS Direkt portalen klickar du här.