Energidata ipis

IPIS tecknar avtal med EnergiData A/S om installation av energioptimeringssystem.

IPIS har tecknat ett avtal med EnergiData för installation av deras energioptimeringssystem till en av Sveriges största retailkedjor. 

Samarbetet innebär att IPIS kommer att installera och driftsätta ett nytt energiövervakningssystem som kommer att hjälpa butiken att minska sina energikostnader och minska sin miljöpåverkan.

Energidata är ett danskt företag som erbjuder energimätning och övervakningstjänster för att hjälpa kunder att spara energi och minska sin klimatpåverkan.

Samarbetet mellan IPIS och EnergiData kommer att leda till en betydande minskning av energiförbrukningen i butiken och bidra till en mer hållbar verksamhet. Genom att använda Energidatas övervakningsteknik kommer butiken att optimera sin energiförbrukning och sänka kostnaderna för energi.

EnergiData

"Vi är glada över att ha tecknat detta avtal med EnergiData och ser fram emot att hjälpa dem att minska sin miljöpåverkan och spara pengar på energikostnader. Vårt team på IPIS kommer att arbeta hårt för att säkerställa att installationen och driftsättningen av energioptimeringssystemet går smidigt och effektivt", säger vår VD Martin Kenving.

IPIS fortsätter att utveckla och erbjuda nya lösningar för att hjälpa företag och organisationer att på ett enkelt sätt utveckla och förbättra sin verksamhet och genom det också bidra till en mer hållbar framtid.

Vi är stolta över att vara en del av lösningen på den globala klimatproblematiken och ser fram emot att fortsätta hjälpa kunder tillsammans med EnergiData att bli mer energieffektiva och hållbara.