Artikel lowery

IPIS x Lowery - Hållbarhet i fokus

Samarbete som formar framtiden: IPIS och Lowery skapar heltäckande energilösningar

IPIS är stolta över att kunna gå ut med vårt strategiska samarbete med Lowery, som är ledare inom området för digitaliserad energioptimering och en leverantör av EMS (Energy Management System)-plattform. 

Vårt samarbete erbjuder Lowerys kunder tillgång till en omfattande lösning där Lowerys innovativa teknologi och expertis möter vårt nätverk och installationskompetens.

"IPIS tekniska kunskap och genomförandekapacitet är fundamentala för vår expansion. Deras stöd möjliggör för oss att bredda vår verksamhet på en nationell skala utan att kompromissa om kvalité och pålitlighet," förklarar Lowerys VD, Christopher Swanteson.

Effektiv installationskapacitet för en expansiv marknad

I en snabbt utvecklande och alltmer krävande marknad är en partner som IPIS ovärderlig. Genom att leverera installationskapacitet över hela landet stärker IPIS Lowerys förmåga att erbjuda sina tjänster på bred front. Vår expertis säkerställer att varje installation möter de strikta standarder som krävs för effektiv energioptimering.

Samarbetets synergi

Sedan starten av vårt samarbete, har partnerskapet mellan IPIS och Lowery byggts på en gemensam syn på teknik och utveckling, där vår installationskompetens tillsammans med Lowerys avancerade EMS skapar signifikant värde för kunderna och bidrar till en hållbarare miljö.

"För oss på IPIS är samarbetet med Lowery centrala i vårat erbjudande. Det visar vår förmåga att uppfylla och överträffa kundförväntningar, samtidigt som vi aktivt bidrar till ett hållbart samhälle," Jacob Larsson, Affärsutvecklare på IPIS.

Lär känna Lowery

Vår kraft. Din energi.

Med en orubblig övertygelse i teknologins och innovationens kraft för en bättre framtid, fortsätter Lowery att leda vägen mot en mer effektiv energianvändning och en stärkt miljöstrategi. Kända för sin proaktiva inställning och anpassningsförmåga, arbetar Lowery ständigt för att möta och överträffa varje unikt kundbehov.

Med över 25 års expertis och ett stort nätverk, agerar Lowery inte bara som tjänsteleverantör men som en viktig partner i strävan mot hållbarhet och effektivitet. Samarbetet med IPIS stärker Lowerys positionering ytterligare och sätter oss och våra partners i framkant för att forma framtida lösningar.

Detta kraftfulla samarbete mellan IPIS och Lowery betonar vårt gemensamma engagemang för innovation och hållbar utveckling, och markerar början på en ny era inom energieffektivitet. Vi ser fram emot de fortsatta fördelarna och framgångarna som vårt gemensamma arbete kommer att generera. Låt oss tillsammans röra oss mot en ljusare och mer hållbar framtid.

Upptäck mer om Lowery och hur de kan hjälpa dig med din energioptimering

Länkar: 

https://lowery.se/