Ipis offerta dorunner

IPIS ❤ Offerta & Dorunner

IPIS har idag tecknat en avsiktsförklaring tillsammans med Offerta (ägs av Fortnox) och Dorunner om att slå ihop våra verksamheter till ett gemensamt bolag. Målet är att affären ska slutföras under Q4 2024.

Tillsammans kommer vi skapa Sveriges största marknadsplats för hantverkstjänster.

Om Offerta

Offerta är en av de största marknadsplatserna i Sverige för säljare och köpare av tjänster, med målet att förenkla och effektivisera processen för att hitta och anlita kvalificerade tjänsteleverantörer inom en mängd olika branscher. Genom plattformen får privatpersoner och företag möjlighet att enkelt jämföra och anlita professionella tjänsteföretag baserat på omdömen, priser och tillgänglighet. Offerta är baserat i Stockholm och har 48 anställda, och har varit en del av Fortnox sedan 2021.

Om IPIS

IPIS-bolagen, erbjuder ett brett spektrum av tjänster med fokus på högkvalitativa och effektiva installationslösningar. Företaget använder en egenutvecklad plattform som sammanlänkar över 1000 installatörer, vilket ger kunderna tillgång till snabba och lättillgängliga installationer till fasta priser. IPIS är baserat i Uppsala och har 37 anställda.

Om Dorunner

Dorunner erbjuder en digital plattform som sammanför kunder med tjänsteleverantörer inom hushålls- och byggsektorn. Plattformen underlättar för privatpersoner och företag att hitta och jämföra olika typer av hantverkare och serviceföretag för specifika jobb. De erbjuder både fastpris och offert som alternativ. Dorunner är baserat i Stockholm och har 12 anställda.

För frågor kring detta kontakta Joakim Hellström, 0720712292, joakim.hellstrom@ipis.se