Ipis logotyp

Nyheter om och från IPIS, Installationspartner i Sverige.

Här hittar du nyheter, pressmeddelanden och annan information från oss på IPIS

Ipis direkt artikel

Nu lanserar vi IPIS Direkt mot bostadsrättsföreningar!

Som BRF-representant kan det vara en utmaning att ta hand om din fastighet på ett effektivt och tryggt sätt. 

Men med IPIS Direkt som din partner kan du få tillgång till prioriterad service, moderna installationstjänster och andra fördelar som gör det enklare för dig att ta hand om din fastighet. I den här artikeln tittar vi närmare på IPIS Direkt och vad de kan erbjuda dig som fastighetsägare eller BRF-representant.

Läs mer

Laddboxinstallationer

IPIS – Din pålitliga partner för laddboxinstallationer till företag

Som företag som säljer laddboxar är det viktigt att kunna erbjuda en komplett lösning till dina slutkunder, inklusive professionell installation. IPIS är din pålitliga partner för laddboxinstallationer och har utfört tusentals installationer åt olika företag och organisationer över hela Sverige. 

I den här artikeln tittar vi närmare på vad IPIS kan erbjuda dig som företag när det gäller laddboxinstallationer.

Läs mer

Laddboxar

Hur många laddboxar behövs installeras i Sverige?

Elbilar blir allt vanligare på våra vägar och för att stödja denna utveckling krävs det en tillräcklig infrastruktur för laddning av bilarna. 

I denna artikel kommer vi att diskutera hur många laddboxar som behöver installeras i Sverige för att möta den ökande efterfrågan på elbilar och vad som krävs för att göra det möjligt.

Läs mer

Solceller brf

Solceller för BRF: IPIS hjälper till med installationen

Bostadsrättsföreningar har många faktorer att ta hänsyn till när det gäller att ta beslut om investeringar. En investering i solceller kan dock ge föreningen en mängd fördelar, både ekonomiskt och miljömässigt. 

Som experter på hållbarhet och energilösningar har IPIS samlat all information du behöver för att ta de första stegen mot att installera solceller på taket.

Läs mer

Energidata ipis

IPIS tecknar avtal med EnergiData A/S om installation av energioptimeringssystem.

IPIS har tecknat ett avtal med EnergiData för installation av deras energioptimeringssystem till en av Sveriges största retailkedjor. 

Samarbetet innebär att IPIS kommer att installera och driftsätta ett nytt energiövervakningssystem som kommer att hjälpa butiken att minska sina energikostnader och minska sin miljöpåverkan.

Läs mer